MónTerrassa
Recepta d’un batut que ‘desfà el greix’ del cos
  • CA

A internet es poden trobar milers de fórmules màgiques per aprimar-se. La gran majoria de gent és conscient que no existeix cap miracle per aprimar però aquestes misterioses receptes per reduir pes sempre tenen èxit. Per això no és d’estranyar que un vídeo de YouTube estigui arrasant davant la promesa que la recepta del batut que presenta sigui capaç de «desfer el greix» del cos.

El vídeo ja ha estat vist per més de tres milions d’usuaris. Segons explica la veu que acompanya les imatges, amb aquest batut «molt saborós i eficaç» seràs capaç de perdre pes a passos engegantits. El batut en qüestió té com a base dues fruites que combinades són capaces d’obrar el miracle: pinya i plàtan. Els ingredients són un plàtan; una culleradeta de llavor de llinosa; una culleradeta de gingebre ratllat; tassa i mitja de pinya en rodanxes i, finalment, un quart de tassa de llet d’ametlles. Tots els ingredients s’hauran de passar per una liquadora fins que el batut estigui llest.

Aquest batut compta amb enzims, fibra i minerals. Els creadors del vídeo afirmen que entre els avantatges que atresora es troben que els enzims estimulen al metabolisme per cremar greixos; la fibra és saciant i, finalment, els minerals fan que el cos funcioni de forma òptima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa