MónTerrassa
Recepció a la selecció de waterpolo a la Moncloa i Casa Real
Recepció a la selecció de waterpolo a la Moncloa i Casa Real
Recepció a la selecció de waterpolo a la Moncloa i Casa Real | cedida

!--akiadsense-->

Les seleccions de waterpolo han estat rebudes aquest migdia pels Reis d’Espanya i pel president del Govern espanyol Pedro Sánchez en reconeixement als èxits assolits en el Campionat d’Europa celebrat a Budapest (Hongria) entre el 12 i el 26 de gener. El combinat femení, amb les jugadores del CN Terrassa Bea Ortiz, Pili Peña i Paula Leitón entre les protagonistes, va penjar-se la medalla d’or, mentre que el combinat masculí, amb la presència del jugador del club Bernat Sanahuja, va obtenir la medalla de plata.

El president Jordi Martín ha assistit a les recepcions en representació del club. Els esportistes han visitat en primer lloc la Moncloa, on han estat rebuts pel president Sánchez, en un acte que ha comptat també amb la presència del ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes, i de la presidenta del Consejo Superior de Deportes, Irene Lozano. En la seva intervenció, el president del Govern ha destacat que aquests triomfs “ja s’estan tornant habituals i demostren la bona salut de l’esport espanyol”.

Sánchez ha subratllat també la importància dels valors que els esports d’equips traslladen als més joves i la necessitat d’obrir les portes a esports que no són majoritaris a través de la televisió pública. Posteriorment, les seleccions espanyoles de waterpolo s’han desplaçat al Palau de la Zarzuela, on han estat rebuts pels Reis d’Espanya, Felip VI i Letizia Ortiz. El ministre de Cultura i Esports José Manuel Rodríguez Uribes, i el president de la Federació Espanyola de Natació Fernando Carpena han encapçalat la comitiva.

Recepció a la selecció de waterpolo a la Moncloa i Casa Real

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa