MónTerrassa
El Raval de Terrassa tornarà a tenir Festa de Cap d’Any

El raval de Montserrat de Terrassa tornarà a acollir una Festa de Cap d’Any, el 31 de desembre. Després dels moments més durs de la pandèmia, es recupera l’activitat. L’objectiu és oferir una oportunitat per acomiadar el 2021 en un ambient festiu i familiar, sempre en conformitat amb les mesures de seguretat que estableixi el Procicat. Des de les 23.30 fins a les 2 tocades de la matonada hi haurà sessió de DJ.

La cavalcada de Reis

Els Reis arribaran al Distrocte 4 el dia 5 de gener, on a partir de les quatre de la tarda es farà la festa de benvinguda, amb les actuacions de Miqui Giménez, Bastoners de Terrassa i diferents entitats. A partir de tres quarts de cinc faran acte de presència Ses Majestats els Reis d’Orient.

La Cavalcada es recupera i recorrerà els carrers de la ciutat. Sense animals i sense gent pintada de negre, i per primera vegada oberta a la ciutadania de forma gratuïta. Els interessats han d’omplir una butlleta i el 18 de desembre es farà un sorteig entre totes les persones que ho hagin demanat, per determinar qui acompanyarà Melcior, Gaspar i Baltasar.

Les altres tradicions

Terrassa nos seria la mateixa si un nadal no hi hagués Pastorets, Quinto, l’Home dels Nassos, trobades de corals, la campanya de recollida de joguines de creu Roja o la Runneada de Cap d’any.

Del 10 al 22 de desembre es farà el cicle Sons de Nadal, música en directe de les corals i grups de corals al cor de la ciutat.

També hi haurà el Nadal a les Biblioteques. A partir de l’1 de novembre i fins al 5 de gener, la xarxa de biblioteques públiques celebra el Nadal amb un gran ventall d’activitats adreçades a tots els públics.

El Museu de Terrassa prepara una variada oferta d’activitats amb tallers familiars i visites i itineraris per la ciutat entre el 18 de desembre i el 5 de gener.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa