MónTerrassa
Última hora sobre l’estat de salut de Raquel Mosquera

Ha estat la notícia del cap de setmana en el món del cor. Raquel Mosquera torna a estar ingressada a l’hospital per una recaiguda en la seva bipolaritat. La vídua de Pedro Carrasco fa 15 dies que està en observació després d’un dels seus brots psicòtics més greus, segons revelava el seu representat a Viva la vida.

Les càmeres d’Europa Press han preguntat al seu marit com es troba Raquel, però Isi no ha volgut donar molts detalls: “Estem bé i ella també. Està controlada i ella mateixa parlarà amb vosaltres aviat”, revelava. Ara bé, aquestes declaracions xoquen amb les que ha donat l’advocat de la perruquera a Socialité: “Està pitjor que l’última vegada. El passat abril va patir un brot psicòtic diagnosticat per la malaltia i ara ha patit una continuació. El nivell químic que tenim en el cervell s’ha d’equilibrar i això triga, per això els temes psiquiàtrics són tan llargs i complicats”.

Raquel Mosquera, entrevistada a televisió fa uns mesos / Telecinco

“Isi la va portar directament a l’hospital, no va venir cap ambulància a buscar-la. La van ingressar fa dues setmanes i estem tots preocupats, la preocupació és gran. A més a més els metges no ens han informat de res en tot el cap de setmana. L’alta no ens preocupa, per això, ja que a l’hospital està ben atesa i el que més ens importa és que ella estigui bé”, informa l’advocat en el que suposa l’última hora sobre l’estat de salut de la famosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa