MónTerrassa
Rambla Serveis Funeraris obre el 10 de maig a la Rambleta
  • CA
El president, Rafael Martínez Comelles, i el director, Jesús Garreta, | J.M.O.

!--akiadsense-->

La Previsió, entitat terrassenca amb prop de 20 mil mutualistes -i se’n sumen 1.000 mes l’any-, obrirà el proper dimecres10 de maig unes noves instal·lacions a la rambleta del Pare Alegre, 2 de Terrassa. La inversió ha estat d’un milió d’euros per modernitzar i actualitzar un edifici cèntric fet fa tres dècades que mai havia estat utilitzat.

El president, Rafael Martínez Comelles, i el director, Jesús Garreta, han presentat les noves instal·lacions. I han reblat que La Previsió és una entitat d’economia social de 108 anys fundat per persones vinculades als oficis, amb un 60 per cent d’homes i un 40 de dones, un fet poc usual a l’època.

La Rambla, serveis funeraris, és el nom comercial d’aquesta nova oferta, que ocupa una superfície de 1.500 metres quadrats, amb tres sales de vetlla i una de cerimònies, i que venen a ampliar el ventall de serveis funeraris del municipi.

L’espai està destinat als mutualistes però obert a tota la ciutat. L’entitat fa uns 250 enterraments cada any, i la capacitat actual és de 900, per la qual cosa queda un marge que, com explica el president, pot ajudar a evitar col·lapses del tanatori municipal, amb el que s’ha arribat a un acord de col·laboració. “No venim a fer la competència a ningú”. “Disposem d’un servei de proximitat, i ens encarreguen de tot, 24 hores al dia i 365 dies l’any, i hi afegim un servei jurídic propi amb molta experiència”.

Martínez explica que les noves instal·lacions responen a una demanda dels mutualistes, que reclaaven un lloc cèntric i ben comunicat. Ara, a la Rambleta tenen línies d’autobús, el FGC propers, l’autopista a tocar i la plaça Vella a menys de 10 minuts, i un aparcament per a seixanta vehicles.

La Previsió ofereix un espai ampli, clar, lluminós, tranquil, on es respira pau, i amb oratori i servei de bar inclòs, amb serveis personalitzats. A més, en les reformes i materials s’ha apostat per les empreses terrassenques i de la comarca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa