MónTerrassa
Rafael Amargo, indignat amb els indults: “Els catalans fora i a mi se m’està maltractant”
  • CA

Rafael Amargo va ser detingut fa uns mesos acusat de tràfic de drogues i pertinència a banda criminal. Ell ha defensat la seva innocència des del principi, però la imatge segueix molt malmesa i el cas encara és en mans del jutge. Les càmeres dEuropa Press l’han enxampat a la sortida d’una obra de teatre, un moment que ha aprofitat per deixar clar que està indignat amb el tracte que està rebent.

“No, no estic més tranquil. M’ha sorgit l’oportunitat de treballar fora i m’estan denegant la sortida. La solució a això? Que no se li impedeixi a cap espanyol anar a treballar, perquè fins i tot la gent empresonada ha de treballar. A mi m’encantaria tenir el suport de tantíssimes persones de les que no estic parlant… Estic sentint un maltractament injust, innecessari i mal fet“, etziba molt enfadat.

El ballarí i coreògraf ataca directament al jutge: “Estan negant-se a reconèixer la informació contrastada que hem aportat. Tot el que està fent aquesta gent… Ningú no m’ha d’escarmentar, només Déu o el meu pare. Un jutge el que ha de fer és donar una sentència i no un escarment”. I d’aquí, a mostrar-se indignat amb l’indult als presos catalans del procés: “Indulten a aquests de presó i tal… S’estan passant. No és necessari fer-ho tan malament”.

Rafael Amargo parla sobre la seva detenció / Europa Press

Rafael Amargo ha enviat un missatge de suport a Diego El Cigala, que va ser detingut fa un parell de setmanes per la denúncia de la seva dona. El van deixar en llibertat perquè aquesta no tenia prou proves, sobre el que s’ha pronunciat ara el ballarí: “Diego té geni, però no li havien de fer allò perquè es troba en un bon moment. Està acabant una relació i s’ha d’intentar entendre que les coses acaben”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa