MónTerrassa
La Ràdio Municipal inicia dilluns un espai radiofònic de felicitacions musicals
  • CA

La Ràdio Municipal (95.2 FM) inicia a partir de dilluns un nou espai radiofònic, anomenat «Va per tu!». Aquest espai, que s’emetrà diàriament a les 12h i a les 18h, s’obre a la participació de totes aquelles persones que vulguin dedicar un tema musical a alguna persona estimada. Estarà especialment dedicat als nens i nenes, amb motiu del seu aniversari, i a les persones malaltes o en situació vulnerable.

El programa inclou també, per primera vegada a la nostra ciutat, la possibilitat de fer arribar les felicitacions o missatges musicals al domicili de les persones a les quals es dediquen: una unitat mòbil dotada amb megafonia es desplaçarà per la ciutat, una hora al matí i una a la tarda, per tal d’apropar els missatges i les cançons a les persones que els han de rebre. Per a aquesta proposta, s’ha creat un whatsapp, amb el número 627 408 203, al qual tothom qui ho desitgi podrà enviar la seva petició.

Posteriorment, l’equip del programa contactarà per valorar i programar les diferents peticions. L’equip del programa de la Ràdio Municipal estarà format per Jordi Dueso (presentació), Anna Pérez (producció) i Jordi Rueda (muntatge tècnic). A més, s’ha creat un equip per a la unitat mòbil amb personal d’altres serveis municipals: Juan José Caballero, Josep Gutiérrez i Albert Palà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa