Entre el 29 de juliol i el 25 d’agost, Rodalies de Catalunya reajusta els seus serveis a les línies R2 (Castelldefels – Granollers Centre), R3 (L’Hospitalet – Puigcerdà per Vic) i R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Martorell), tal com s’ha fet en estius anteriors. A més, des d’aquesta setmana ja no circularan els trens de la línia R7 fins al 25 d’agost.

Consulta aquí els nous horaris de la R4

L’oferta es manté a les línies de la costa i als serveis regionals. Per a facilitar la mobilitat dels viatgers que volen gaudir de la platja, Renfe ha incrementat l’oferta del servei de rodalia a l’estació de Platja de Castelldefels. La línia R2 sud amb pràcticament 20 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

A més s’ha augmentat l’oferta de serveis a les línia R1 i RG1. Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb 6 noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme. A més, fins al 13 de setembre, 6 trens de la línia R1 amplien el seu recorregut d’Arenys de Mar a Calella (Maresme) de dilluns a divendres.

Nou comentari

Comparteix