ddd

!--akiadsense-->

Fins a mig matí el cel romandrà poc o localment mig ennuvolat per algunes bandes de núvols alts i mitjans.A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i a punts del Prepirineu que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat, alhora que formaran alguns núvols d’evolució a punts del prelitoral sud. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a l’extrem sud que deixaran el cel localment mig ennuvolat.

Al llarg de la tarda s’espera algun xàfec localment moderat al Pirineu, més probable al seu extrem nord. És possible que les precipitacions puguin anar acompanyades de tempesta i de fang. S’acumularan quantitats minses o localment poc abundants.

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant o lleugerament més baixa. La mínima se situarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 12 i 18 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord i entre 15 i 20 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima oscil·larà entre 24 i 29 ºC al Pirineu i al litoral i entre 26 i 31 ºC a la resta del territori.

Nou comentari