Arriba el cap de setmana i s’ha de mirar quin temps farà a Terrassa el dissabte i el diumenge, i tot apunta a un petit canvi meteorològic. Després de setmanes de sequera intensa, tot apunta a un parell o tres de dies de pluja i de paraigua. Això sí, ruixadets i quatre gotes mal comptades. Però davant la situació actual, segur que seran benvingudes. Les prediccions del Servei Meteorològic de Catalunua ens mostren uns maps amb núvols i petites tongades de precipitació sobre la capital del Vallès Occidental. Les primeres gotes poden caure entre la una i les tres de la matinada de dissabte. Llavors unes hores d’aturada. Fins a les 11 i el migdia. Però poca cosa. I després, ja tot un dissabte on podrem deixar el paraigua a casa.

L’haurem de recuperar el diumenge. Si les prediccions es compleixen, tornaran les precipitacions cap a les vuit del matí. La tongada serà en aquest cas d’unes sis hores. L’aigua recollida en el període no passarà d’un litre oe metre quadrat. Per tant doncs, més que de pluja potser s’hauria de parlar de remullada. I cap a les nou i les deu de la nit, alguna mini precipitació més. Dilluns se’ns apareix amb algun risc de pluja, per tornar a deixar pas a la sequera la resta de la setmana.

Les temperatures de dissabte i diumenge

Pel que fa referència a les temperatures, les mínimes no baixaran dels sis graus. I pel que fa a les màximes, el mercuri dels termòmetres no pujarà més enllà dels 12 dissabte i dels 14 diumenge. La setmana vinent sí que hi haurà una davallada. A partir de dimarts es pot baixar fins els dos graus. Però amb màximes de 15. El sol lluirà tota la setmana si el tenps no fa un gir radical, cosa que els meteològes no esperen pas.

Nou comentari

Comparteix