MónTerrassa
Quin temps ens espera a Terrassa per aquest dimarts?
  • CA

Quin temps ens espera a Terrassa per aquest dimarts 15 de març de 2022? Doncs tot apunta a una situació molt semblant a la d’ahir dilluns, I què vol dir això? Un cel rúfol, una jornada amb núvols i sense sol. I amb petites gotellades durant tot el dia, de bon matí fins al vespre-nit, amb algun breu parèntesi. Tanmateix, i com ahir, la quantitat de precipitació serà minsa. Tot i que si sortim al carrer, sigui l’hora que sigui, farem bé d’agafar el paraigua, per si de cas.

Què ens dieuen els mapes del Servei Meteorològic de Catalunya (SMS)? Que les precipitacions no passaran de 0,1 litres d’aigua per metre quadrat per hora. El que vol dir que, sumades, donarà un total d’1,1 per a tot el dimecres. Ens salvarem de la pluja entre la una i les quatre de la tarda si les prediccions no fallen.

Si voleu saber on plou ara, on pot ploure en els propers minuts i hores, la intensitat i què podem esperat, es pot consultar el radar meteorològic de Catalumya. De cara a dimecres i dijous, desapareixen les precipitacions (demà podrien caure un parell d’hores, amb quantitats gairebé inapreciables). El sol continuarem sense veure’ls. Als mapes només apareixen núvols i cels grisos. I sí que es tornen a marcar pluges, i més generoses que les d’avui, per divendres 18.

Les temperatures

Les temperatures continuaran sense canvis, tot i que una mica més altes que ahir (un parell de graus), situant-se entre els 13 i els 14 i els 15 a les hores centrals d’aquests dimarts. L’hivern i les glaçades ja queden molt lluny i la primavera està a punt de dir hola. Per la resta de la semana s’observen temperatures molts semblants, que no variaran massa entre el dia i la nit. No es descarten algunes ratxes de vent, però res a veure amb les de dilluns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa