MónTerrassa
Queixes pels espais abandonats i ocupats al carrer Gasòmetre de Terrassa
  • CA
El bloc número 81, era abans una escola bressol | L.T.

!--akiadsense-->

Els veïns del Segle XX ja n’estan farts. A través de l’Associació de Veïns ha transmès reiterades queixes a l’Ajuntament per tal que busqui una solució a la problemàtica dels edificis abandonats i ocupats del carrer Gasòmetre de Terrassa. No obstant, lamenten que el govern no els fa cas. I és per aquest motiu que han decidit registrar oficialment la seva denúncia a l’Ajuntament.

Es refereixen, sobretot, a l’edifici que es troba situat al número 81, on, denuncien, “es feien diferents trobades i activitats sense permís d’ocupació i d’habitabilitat, sense llum ni aigua -agafada directament de les xarxes sense cap legalitat ni condicions-, i que han generat diferents problemes de convivència, civisme i ordre públic”. Ja fa temps l’associació va reunir-se amb el regidor d’Urbanisme, Marc Armengol, i van arrencar un compromís d’actuació. La Policia Municipal de Terrassa va realitzar posteriorment una intervenció, però l’AV es queixa que “no en sabem el resultat, no se’ns ha informat de res; és lamentable i denunciable”.

Davant les darreres informacions que apunten que en aquest bloc de pisos s’utilitza com a gimnàs per entrenar boxejadors, l’AV es pregunta “com és possible que es permeti fer activitats i viure en un espai tancat, abandonat i per a enderrocar, sense serveis de forma legalitzada? Quina autorització té la propietat?”. Denuncien que el promotor de l’espai ha realitzat darrerament obres per tal de donar cabuda a més persones, i aquest fet ha generat més problemes de convivència i també de delinqüència. No entenen perquè l’Ajuntament “no actua de forma eficient” i tenen la sensació que “hi ha incapacitat total per afrontar la situació”.

Carrer Gasòmetre de Terrassa | L.T.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa