MónTerrassa
Queixes dels veïns de Sant Llorenç per la deixadesa de la zona de l’skatepark
  • CA
Skatepark al barri de Sant Llorenç de Terrassa | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

El Banc Obrer de Terrassa, juntament amb veïns de Sant Llorenç, han organitzat per aquest diumenge a les cinc de la tarda una trobada per a netejar la instal·lació de l’skatepark del barri i una assemblea oberta per exposar les inquietuds i problemàtiques que hi ha a la zona.

Des de l’entitat expliquen que les jornades de neteja (del barri i especialment del skatepark) han vingut motivades per les queixes dels veïns “cap a la deixadesa de l’Ajuntament, per la qual no passen les brigades de neteja municipal, fet que provoca que les instal·lacions estiguin plenes d’escombraries, en un lloc on hi juguen nens cada dia”. Els veïns del barri van posar uns bidons amb la iniciativa que es mantingués més net, van fer aquesta funció fins que les brigades municipals les van retirar, “per dues vegades, reclamant-ne els veïns la devolució, sense obtenir resposta”. També es queixen que a la zona de parc “fa anys que no desinsecten i està plena d’insectes”.

Davant d’aquesta situació subratllen que “l’organització veïnal és més forta que l’actuació institucional”, i exigeixen a l’administració municipal que duguin a terme “de forma regular, la neteja del skatepark, que retornin els bidons al veïnatge i que desinsectin la zona de parc”.

El Banc Obrer és un una entitat solidària que està començant a treballar a Terrassa atenent, de moment, a més de 20 famílies de la ciutat, sense ànim de lucre i que esta formada, en exclusiva, per voluntariat no assalariat i que té més de 30 persones col·laborant. Es dediquen a la recollida d’aliments a peu de supermercat, així com productes d’higiene, de neteja, productes per a bebès, aliments frescos, etc., per després repartir-ho entre les famílies que formen part del projecte i que es gestionen entre elles per dur a terme el mateix. També treballen amb les assemblees d’habitatge de la ciutat, així com volen fer força al voltant de les reclamacions laborals dels treballadors i per això s’ha creat en l’àmbit estatal una assemblea de treball.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa