MónTerrassa
Tot a punt per distribuir les mascaretes a 97 mil domicilis de Terrassa
  • CA
L'alcalde i el primer tinent d'alcalde en l'arribada del material sanitari
L’alcalde i el primer tinent d’alcalde en l’arribada del material sanitari | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa té previst començar aquest dimecres, el repartiment de mascaretes a domicili per a tota la ciutadania. L’operatiu està pendent de l’evolució de la situació meteorològica, tota vegada que la pluja és un obstacle molt important per a aquest tipus d’activitat. Les mascaretes, que formen part de la primera comanda de 400.000 que va arribar a la ciutat aquest diumenge, es distribuiran en sobres personalitzats amb les dades de les persones residents a cada domicili, segons el que consta al Padró Municipal d’Habitants.

El sobre porta impreses unes instruccions bàsiques, que es complementen amb un document de FAQs que es trobarà a la web municipal i a les xarxes a partir de dimecres. El manipulat dels sobres i les mascaretes s’està fent amb les màximes garanties sanitàries, amb un equip dotat de bates, gorra, guants i mascareta. La distribució la fa el servei de Correus a la ciutat i el Govern municipal li expressa el seu agraïment per les facilitats donades per a aquesta tasca tan important en les actuals condicions sanitàries.

S’ha previst arribar a un total de 97.000 domicilis de Terrassa i s’anirà fent un repartiment barri a barri, de forma equilibrada entre tots els districtes. Això implica la distribució d’aproximadament 220.000 mascaretes en aquesta fase. Pel que fa a la resta de mascaretes fins a un total de 400.000, una part es distribuirà a través de diferents canals i una altra s’emmagatzemarà, per constituir un fons de reserva estratègica. La previsió actual és finalitzar el repartiment en aproximadament una setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa