MónTerrassa
PSC, PDECAT, C’s i PP Terrassa reclamen el Seat Egara
  • CA

La ciutat de Terrassa vol que pels carrers de tot el món circuli el Seat Egara. La proposta era de l’quip de govern format per PSC i PDECAT. La moció va tenir el suport de Ciutadans i del PP en la junta de portaveus. TeC i CUP van votar-hi en contra, mentre que ERC-MES es va abstenir.

Les formacions que han impulsat aquesta iniciativa consideren que es tracta d’una bona oportunitat per donar a conèixer la localitat i el nom d’Ègara i alhora per retre homenatge als fundadors i antics empleats de l’empresa Inducar del municipi, que era proveïdora de Seat i que va participar en el disseny de la carrosseria de l’antic Seat 1200 Sport. El passat mes de març l’Ajuntament de Mollet del Vallès també va expressar la seva voluntat que el nou model de l’empresa automobilística portés el nom de la capital del Baix Vallès.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Les coses com són. a abril 29, 2017 | 18:11
    Les coses com són. abril 29, 2017 | 18:11
    Anem a pams, primer caldria demanar el SEAT Eivissa. Encara que també els propietaris poden personalitzar el nom del seu vehicle i en aquest cas traduir el nom de l'illa, i municipi, balear.
  2. Icona del comentari de: Miquel G a abril 30, 2017 | 09:26
    Miquel G abril 30, 2017 | 09:26
    A mi el que em sembla lamentable és que en aquests partits no hi hagi ningú que sàpiga que Ègara s'escriu amb accent a la E.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa