MónTerrassa
Prop de 1.000 signatures per aturar la unificació de Les Fonts a Terrassa

Aquest dimecres, l’alcalde Jordi Ballart i el regidor del districte 7 Miguel Ángel Moreno van anar fins a Les Fonts per reunir-se amb membres de l’entitat Les Fonts és veu. La trobada va servir per parlar sobre les inquietuds dels veïns del futur i present del barri. I és que la plataforma veïnal ha aplegat vora 1000 signatures (pràcticament la meitat de la població resident) perquè s’anul·lí l’actual expedient d’annexió de Les Fonts a Terrassa.

El 2019, els dos alcaldes dels ajuntaments implicats (Terrassa i Sant Quirze) van anunciar que el 2022 culminaria el procés d’unificació del barri, la qual cosa permetria “una simplificació i eficiència territorial”. Va ser aleshores quan va néixer Les Fonts és veu, la qual aplegava tots els veïns descontents amb com s’havia gestionat aquesta decisió d’unir el barri en una mateixa administració municipal. Consideren que el primer que caldria fer abans d’unificar les dues parts és que els veïns pugin estar “totalment informats de les seves conseqüències”.

En la reunió celebrada aquesta setmana la plataforma va reiterar a l’alcalde de Terrassa la voluntat que l’expedient de segregació “quedi tancat definitivament” i es “respecti la voluntat dels veïns”. Consideren que cal que el barri “retorni a la tranquil·litat i no haguem d’estar patint sobre què se’n farà de la nostra escola, dels nostres impostos, serveis etc”. L’entitat subratlla que “cal treballar plegats pel barri” i que el que cal és “buscar solucions enlloc de generar problemes”. D’aquesta manera insten a les dues administracions competents que treballin conjuntament dins de la Comissió Intermunicipal “per donar resposta al barri i generar certeses enlloc d’inquietuds”.

Nou comentari

Comparteix