MónTerrassa
500 persones pedalaran per la Setmana de la Mobilitat 2019 a Terrassa
  • CA

L’acte més popular de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2019 és la Pedalada, que se celebrarà diumenge, 22 de setembre, a partir de les 10.30 h. En l’edició d’enguany s’espera la participació d’unes 500 persones, que recorreran en grup els 8 km del circuit urbà dissenyat amb sortida i arribada a la Plaça Nova.

El recorregut d’aquesta activitat, que no és competitiva i que té un caràcter festiu, passarà per la Rambla d’Ègara, l’avinguda de l’Abat Marcet, la rambla de Francesc Macià, l’avinguda de Jaume I, la carretera de Castellar, l’avinguda de Jacquard, el carrer del Puig Novell i el carrer de Baldrich, per tornar a la plaça Nova, cap a les 12.30 h. L’itinerari està pensat per a ciclistes de totes les edats i plantejat com una activitat de marcat caràcter lúdic. L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia. Com és tradicional, a les 10,30 h, l’hora prevista de la sortida, els participants que ho desitgin participaran en la “Imatge de la Bicicleta Humana”, una acció que consistirà en la realització d’un circuit gegant amb forma de bicicleta. Aquest any, com a novetat, el punt de gravació serà mòbil, mitjançant un dirigible Zeppelin, que permetrà obtenir una imatge d’impacte.

L’organització recorda que tots els nens i les nenes que hi participin circulant amb la seva pròpia bicicleta han de poder anar en bici durant 8 km d’un circuit en el qual no hi ha grans pujades, però sí alguna rampa sostinguda. Les persones menors d’edat han de venir acompanyats d’una persona adulta. Les persones que participin a la pedalada rebran una ampolla d’aigua i una poma a l’arribada. Pel que fa a les afectacions a la mobilitat, s’aniran tallant i obrint els carrers del recorregut de la Pedalada en funció de la presència de participants.

Recorregut de la Pedalada per la Setmana de la Mobilitat a Terrassa
Recorregut de la Pedalada per la Setmana de la Mobilitat a Terrassa | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Comparteix

Icona de pantalla completa