MónTerrassa
El projecte egarenc ‘Igualtats connectades’, Premi Alfons Ortuño
  • CA
El regidor Noel Duque recollint el Premi Alfons Ortuño
El regidor Noel Duque recollint el Premi Alfons Ortuño | Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública – Generalitat de Catalunya

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, va recollir aquest dimecres l’accèsit del Premi Alfons Ortuño en la categoria d’Organització, processos i econòmica pel projecte ‘Igualtats connectades’ de la mà del secretari general de Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos. L’entrega de premis es va celebrar en format híbrid a la nova seu del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona.

El projecte “Igualtats Connectades. Interseccionalitat a les polítiques públiques locals” està cofinançat pel Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania de la Comissió Europea i implementat per l’Ajuntament de Terrassa, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i CEPS Projectes Socials. La iniciativa parteix de la necessitat de cercar noves formes d’intervenir i planificar que permetin donar respostes més integrals i adequades a la complexitat de la realitat i de les persones.

En aquesta línia, el projecte planteja aplicar l’enfocament interseccional en les polítiques públiques locals de no discriminació, una perspectiva que ha estat molt teoritzada però amb poques experiències pràctiques en l’àmbit de les polítiques públiques d’igualtat. Per aquest motiu, es desenvoluparà una prova pilot, de caire pràctic, del plantejament interseccional a l’Ajuntament de Terrassa. El projecte, dut a terme entre el gener de 2018 i juny 2019, es nodreix de les experiències prèvies desenvolupades en altres municipis europeus i, alhora, contribuirà a generar noves eines per aplicar aquesta perspectiva en altres contextos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa