MónTerrassa
Projecte de pacificació del trànsit a Can Palet de Terrassa

Aquesta setmana, s’han donat a conèixer tres projectes, previstos als barris de Can Palet, Roc Blanc i Sant Llorenç per pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària. En tots els casos, l’Ajuntament ha treballat conjuntament amb les respectives associacions veïnals els projectes, que ja es poden consultar a la web municipal. Properament, els tres projectes també s’exposaran durant dos mesos,a la plataforma Participa Terrassa amb l’objectiu que la ciutadania els pugui consultar i valorar.

A Can Palet, un barri amb un nivell intens de trànsit a carrers com els de Colom, Agricultura, Menéndez y Pelayo i Ramón y Cajal, es preveu una actuació per reduir el soroll i la inseguretat que això genera. Per solucionar aquesta problemàtica i donar resposta a una demanda ciutadana històrica, es proposa la pacificació del barri amb diverses actuacions, com convertir el tram del carrer Colom, a l’alçada de la plaça de Can Palet, en un vial de circulació restringida al veïnat, transport públic i distribució urbana de mercaderies. També es proposa fer el mateix en el tram del carrer de Menéndez i Pelayo proper a la plaça de Can Palet. A més, es contempla un canvi de sentit al carrer de Ramon y Cajal, entre els carrer d’Albinyana i d’Àngel Guimerà, i un increment del nombre de passos de vianants al barri.

Aquest nou pla es sumaria a algunes mesures que ja s’han aplicat al barri per millorar la seguretat, com la millora de la cruïlla entre la carrera de Montcada i el carrer de l’ Agricultura.

Nou comentari

Comparteix