MónTerrassa
Prodis ajorna la pujada a La Mola davant l’onada de calor
  • CA

A causa de la forta onada de calor que Terrassa i comarca està patint aquests dies, Prodis ha decidit suspendre l’activitat que havien preparat per aquest cap de setmana: pujar a la Mola amb tres usuaris del Centre de Paràlisi Cerebral del Centre Ocupacional de Reina de la Pau.

Des de Protecció Civil de la Generalitat se’ls ha aconsellat directament anul·lar l’activitat. Recordem que es manté activada l’Alerta del Pla de Protecció Civil PROCICAT per Onada de Calor, i l’agència de Salut Pública de Catalunya manté en fase 2 d’alerta per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut.

Des de Prodis volen remarcar que és “una retirada temporal” i tant bon punt la temperatura ho permeti tornaran a engegar tot el mecanisme per “satisfer el desig de la Sònia, l’Adrián i en J.J. Els tres usuaris que anaven a fer el cim de La Mola aquest cap de setmana però que l’hauran de fer més endavant”. L’entitat vol agrair als més de 80 voluntaris que s’havien ofert a fer de motor i la cadira adaptada tot terreny Joëlette i espera que també s’apuntin en la nova data.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa