MónTerrassa
El Procicat revisarà les restriccions contra la Covid aquest dilluns
  • CA

El Procicat revisarà aquest dilluns les mesures que s’estan prenent actualment per contenir la propagació de la Covid-19. Així ho ha explicat aquest diumenge el subdirector de Programes de Protecció Civil de la Generalitat, Sergio Delgado, en una entrevista en directe al canal 3/24 on ha valorat tant la situació actual com els dies que ens esperen, en una situació, a més, marcada per l’optimisme que desperta l’arribada de la vacuna contra el SARS-CoV-2.

En aquest sentit, Delgado ha explicat que la preocupació, més que pels efectes que puguin haver tingut les reunions familiars de Nadal i de Sant Esteve, és pels que puguin tenir les celebracions del Cap d’Any, on hi ha més tendencia a reunir-se amb persones d’entorns més allunyats i, per tant, a trencar les limitacions sobre la mida i el número de grups bombolla presents al mateix lloc. En aquest sentit, el subdirector en Programes de Protecció Civil ha estat molt clar en recordar les recomanacions: “no feu interacció social, sobretot en espai tancats, sobretot amb persones vulnerables”. Les limitacions actuals, ha dit, són “molt generoses”, cosa que ha volgut deixar “molt clara” per exhorar la població a no superar-les.

Pel que fa a les queixes de l’hostaleria, especialment de la Cerdanya i el Ripollès, per un confinament perimetral que ha arribat quan ja tenien les reserves fetes i el gènere comprat, Delgado ha recordat que en una situació com aquesta les circumstàncies poden canviar molt ràpidament i que no podien preveure el tancament amb més antelació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa