MónTerrassa
Un llibret recull els records dels veïns de Can Palet de Terrassa
  • CA
Portada del llibre de records | El Llibre de La Vida

!--akiadsense-->

Aquest dimecres, el Centre Cívic Alcalde Morera de Terrassa va acollir la presentació del llibret del recull de records del Taller que es va fer amb un grup de gent gran del barri de Can Palet de Terrassa, per part de l’Associació El Llibre de la Vida i de l’Ajuntament de Terrassa.

L’Associació El Llibre de la Vida va realitzar un Taller anomenat Records de tota una Vida al mateix centre cívic en el qual hi van assistir un grup de la gent gran del barri per explicar els seus records. Aquests records van ser recollits pels dinamitzadors del taller i posteriorment han estat editats en format de llibret en què a més de recollir en text els records, hi ha fotografies que els mateixos participants van aportar durant les tres jornades en què es va desenvolupar.

Conversant amb algun dels veïns participants en el projecte | Ramon Navarro

El taller Records de tota una Vida és una activitat de la programació Activat +60 i consisteix en una proposta d’estimulació cognitiva que ajuda a la gent gran a recordar, de manera natural, experiències passades amb la finalitat d’ajudar a estimular la seva capacitat d’auto reconeixement alhora que contribueix a mantenir la seva identitat i a rememorar el que va passar en la seva vida. Aquest taller no pretén només l’estimulació de la memòria biogràfica de les persones (memòria episòdica) sinó que cerca la potenciació del relat d’esdeveniments de les seves vides, les seves anècdotes i moments significatius, per tal d’aconseguir el plaer o la satisfacció de reviure aquests records.

Participants en la confecció del llibret de records de Can Palet | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

El llibret s’ha pogut editar i imprimir gràcies a la subvenció que l’Associació va rebre de l’Àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa i a l’ajut de Gràfiques Serafí. La intenció de l’Associació és que pel proper curs aquests llibrets es popularitzin i s’en puguin seguir editant.

Fullejant el llibret de records | Ramon Navarro
Presentació del llibret a Can Palet | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa