MónTerrassa
Premi als dos millors treballs de recerca fets per residents del CST
Lliurament de la nova edició del Premi Matilde Ezquerra Lezcano
Lliurament de la nova edició del Premi Matilde Ezquerra Lezcano | CST

!--akiadsense-->

En un any marcat per la Covid, l’Hospital de Terrassa ha acollit una nova edició del Premi Matilde Ezquerra Lezcano on es premia els treballs de recerca fets per residents durant el seu període de formació al Consorci Sanitari de Terrassa. Enguany s’han presentat 8 treballs englobats en dues categories:

– Programa de millora d’atenció a les persones

– Treball de Recerca

En la primera categoria, la guardonada ha estat Laura Valenzuela, resident de psicologia clínica, pel seu treball titulat “Protocol grupal unificat per al tractament de trastorns emocionals” mentre que en la categoria de Treball de Recerca el premi ha recaigut en Georgina Cerdà, resident de geriatria, pel seu estudi sobre “Factores predictores de institucionalización en pacientes mayores de 75 años tras una fractura de cadera”.

L’acte ha estat conduït pel president del Consorci Sanitari de Terrassa, Sr. Jordi Labòria, pel director-gerent, Dr. Alfredo Garcia i per la presidenta del Jurat de premi, la Dra. Elena Medarde, que ha estat l’encarregada de llegir la resolució del tribunal. Els premis, que s’han atorgat per vuitena vegada, estan dedicats a la memòria de Dra. Matilde Ezquerra que va treballar al CST durant més de 20 anys, primer com a metgessa de família i posteriorment com a responsable del Departament de Docència, Recerca i Formació del CST.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa