MónTerrassa
La predicció del temps per dissabte
  • CA

El dissabte estarà passat per aigua a Terrassa, tot i que no es preveuen tempestes intenses com es de dijous. Sí que hi ja un aví de perill per intensitat de pluja a bona part de Catalunya, però ara per ara el Vallès Occidental n’està exclòs.

De matinada és probable algun ruixat al Pirineu i Prepirineu, i no es descarta a d’altres punts de la meitat oest. A partir de mig matí, s’esperen ruixats a punts de muntanya, així com a partir de migdia a d’altres punts del territori de forma irregular; menys probables a l’extrem nord-est i a Ponent. Seran d’intensitat entre feble i moderada, localment acompanyats de tempesta. Amb tot, és possible que a la tarda siguin localment forts. S’acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, tot i que és possible que siguin localment abundants. La cota de neu oscil·larà entorn dels 2.300 metres.

Fins primeres hores del matí el cel estarà poc o mig ennuvolat general, amb presència d’estrats baixos a l’interior, tot i que de matinada la nuvolositat encara serà abundant al Pirineu, Prepirineu i punts de la meitat oest. A partir de mig matí, el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general, o puntualment cobert a la tarda, per la circulació de bandes de núvols alts i mitjans de sud a nord i el creixement de nuvolades.

La temperatura mínima serà semblant en general. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa