MónTerrassa
Predicció del temps per aquest divendres
  • CA

Fins a migdia són probables ruixats al quadrant nord-oest del país i en són possibles a la resta del terç nord i a punts del litoral i prelitoral sud. A partir de llavors, guanyaran extensió i intensitat i s’estendran arreu del territori. Les precipitacions seran d’intensitat entre feble i moderada fins a migdia, i localment forta a partir de llavors. A més, a partir del vespre és possible que siguin d’intensitat torrencial al Camp de Tarragona (40 mm en 30 minuts). Sovint aniran acompanyades de tempesta i no es descarta de calamarsa o pedra. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, si bé localment seran abundants. Ara bé, al Pirineu i al Prepirineu oriental, Catalunya Central, Camp de Tarragona i sud de la Costa Central és possible que siguin molt abundants o fins i tot extremadament abundants (100 mm en 24 h).

Fins a migdia el cel estarà entre poc i mig ennuvolat per intervals de núvols baixos, que seran més abundants a la meitat oest del territori i a la meitat sud del litoral. A partir de llavors, creixeran nuvolades a punts de muntanya, alhora que arribaran núvols per l’oest del país, i que deixaran el cel entre mig ennuvolat i molt ennuvolat arreu, puntualment cobert, sobretot a punts del Pirineu, Prepirineu, depressió central i del litoral i prelitoral sud.

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i es donarà al final del dia en general, si bé a punts del Pirineu i del Prepirineu, sobretot a zones elevades, el descens serà moderat. Se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral i prelitoral central i sud i entre 15 i 20 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, tot i que al Pirineu i al Prepirineu el descens serà acusat. Oscil·larà entre 21 i 26 ºC al Pirineu, entre 29 i 34 ºC a Ponent i a l’interior de la vall de l’Ebre i entre 26 i 31 ºC a la resta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa