Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i alguns de mitjans. Malgrat tot, a partir de migdia hi haurà alguns núvols d’evolució aïllats a punts el prelitoral i del Prepirineu. Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos que a partir de mitja tarda augmentaran i al final del dia deixaran el cel molt ennuvolat o cobert.

La temperatura mínima serà semblant, si bé a punts del litoral central i del quadrant nord-est baixarà lleugerament i localment de forma moderada. Se situarà entre -5 i 0 ºc al Pirineu, al Prepirineu i a la depressió Central, entre -2 i 3 ºC al prelitoral i entre 1 i 6 ºc al litoral. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta. Se situarà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, lleugerament més baixa al vessant nord, entre 14 i 19 ºC al pla de Lleida i al terç sud, i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori.

A partir de migdia s’espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu, sobretot a cotes elevades. Acumularà quantitats minses o poc abundants. Cota de neu: 800 metres.

Nou comentari