MónTerrassa
En prealerta el pla INUNCAT
  • CA

Les pluges poden continuar fins dissabte a la tarda, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya i Protecció Civil manté en prealerta el pla INUNCAT. A Terrassa moment més complicat es preveu fins a les 8 del matí de divendres. Els xàfecs aniran localment acompanyats de tempesta i calamarsa o pedra. sobretot a l’interior.

Fins a mig matí són probables ruixats aïllats al sector central del litoral. A partir de migdia s’esperen ruixats dispersos a l’interior del quadrant nord-est i al massís del Port i són possibles a la resta del Pirineu, Prepirineu i de la serralada prelitoral. La precipitació serà d’intensitat entre feble i moderada i és possible que localment vagi acompanyada de tempesta. S’acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants en general. A les zones avisades la precipitació podrà ser d’intensitat forta i acumular quantitats abundants.

Al matí el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, llevat del sector central del litoral on de matinada creixeran nuvolades que localment deixaran el cel molt ennuvolat. A partir de migdia també creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu, Prepirineu, massís del Port i a l’interior del quadrant nord-est, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors, mentre que el cel continuarà poc ennuvolat a la plana de Lleida i a la Costa Daurada.

Radar per saber on plou i on pot fer-ho

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa