ss

La nova temporada de “Joc de cartes” ha arrenca amb un duel territorial: Marc Ribas buscava el millor restaurant de tapes entre Sabadell i Terrassa. I el premi gros ha anat a parar a la ciutat egarenca. El Porró, al carrer de la Palla, s’ha proclamat el millor restaurant de tapes entre les dues capitals del Vallès Occidental. L’establiment no ha baixat del notable en les valoracions rebudes

El municipi encarregat d’encendre primer els fogons ha estat Terrassa, on el Marc ha conegut l’Alfons, del restaurant ForaDeCarta, un establiment “divertit” que fa poc que ha arribat a la ciutat, i el Jaume d’El Porró, un clàssic amb més de vint anys al darrere.

A continuació, ha arribat el torn de Sabadell, qui ha mostrat les seves cartes de la mà de la Katy del Gastrobarbes, on es poden degustar una gran varietat de tapes gurmet, i del Carlos del Choco Choquito, un establiment on el peix és el rei de la cuina. El primer derbi de la temporada s’ha jugat al Vallès Occidental i les tapes han estt les reines de la taula.

Vídeo del programa

Nou comentari