MónTerrassa
Policia de Terrassa recapta més de 70 mil euros en la lluita contra el càncer infantil
Lliurament dels diners recaptats en les accions de la campanya Yo Soy Futuro
Lliurament dels diners recaptats en les accions de la campanya Yo Soy Futuro | Policia Municipal de Terrassa

!--akiadsense-->

Des de ja uns anys, la Policia Municipal de Terrassa s’ha compromès en la lluita contra el càncer infantil. Ho ha fet amb un objectiu clar: aconseguir fons per al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, un centre pioner a Europa i dels més grans del món referent en el tractament del càncer infantil. Així va néixer l’entitat Policias por y para los valientes, la qual ha dut a terme diferents accions destinades a la investigació del càncer infantil.

L’any 2019, la campanya portava per títol “Yo soy futuro”, i va comptar amb diverses activitats, potser la més espectacular, la rapada col·lectiva al mes de setembre amb la participació de mig centenar d’estilistes que van estar treballant sense parar des del mig de la plaça Vella. Aquesta acció s’hi sumava la venda de polseres Candela i el calendari solidari amb els nens com a principals protagonistes.

Aquesta setmana s’ha dut a terme l’acte de lliurament de tots els diners recaptats en les diferents accions d’aquesta campanya. Segons han comunicat a través de les xarxes socials han estat un total de 74.813,49 euros. Una molt bona xifra. I aquest 2020 i inicis del 2021, l’acció se centrava en les #Estrellasluchadoras o estrelles d’origami i papiroflèxia. Estrelles que estan fetes manualment amb papers orgànics, de cotó o de llavors. I s’ha continuat fent el calendari solidari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa