MónTerrassa
Podem veure neu a La Mola i a zones altes de Terrassa un mes d’abril
  • CA

Podem veure neu al cim de La Mola i a les zones altes de Terrasa un mes d’abril. Les prediccions meteorològiques així ho apunten. En principi, demà i dissabte farà bo, però el cel estarà bastant núvol, amb vent que bufarà del Nord i amb una temperatura màxima al voltant de 13 graus. Mentre que diumenge la màxima no passarà de 7, amb la possibilitat de pluja, que podria ser de neu a partir de 600 – 700 metres. Per tant podria nevar a La Mola i el monestir de Sant Llorenç del Munt i a la serra de l’Obac i la zona dels Caus, però no a Terrassa ciutat. El vent més fort s’espera per demà i dissabte amb cops màxims de 50 Kms/h en zones obertes. Són les prediccions del meteoròleg i fotògraf de Món Terrassa Ramon Navarro. Un expert, el televisiu Francesc Maurí, egarenc d’adopció, ens fa un apunt: “Només hi ha la possibilitat d’una emblanquinada el diumenge al matí i és força remota. Del Papiol cap a la costa, sí, per sobre dels 400 metres”.

Els mapes del Servei Meteorològic de Catañunya es mouen en una línia semblant. Pel que fa a la neu, els mapes amb núvols amb volves apareixen la matinada de dissabte a diumenge, entre la una i les tres. I les quantitats previstes són d’un litre d’aigua per metre quadrat.

Pel que fa a la resta de Catalunya, s’han emès avisos de situaciò meteorològica de risc per estat de la mar, vent i neu. L’emblanquinada pot ser important a les comarques del nord i del Pirineu.

Neu a Catalunya

Llindar que es pot superar

gruix més de 5 cm a cotes de més de 600 metres

Descripció

La precipitació serà en forma de neu a totes les cotes. A causa del vent, a l’alta muntanya hi haurà torb.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa