MónTerrassa
La pluja provoca danys en un mur de contenció de Terrassa
La Rambla de Terrassa en un dia de pluja
La Rambla de Terrassa en un dia de pluja | Joan marc

!--akiadsense-->

La intensa pluja caiguda ahir a la tarda a Terrassa va provocar diferents incidències. La Policia Municipal va fer un total de nou sortides pels avisos rebuts a diferents punts de la ciutat. La incidència més rellevant es va produir cap a les 19 h al carrer de Can Santfeliu, a Les Martines, on un mur de contenció de terres es va esfondrar, caient sobre la calçada.

La patrulla de la Policia Municipal desplaçada al lloc dels fets va demanar la intervenció dels serveis municipals per delimitar i senyalitzar la zona afectada pel despreniment mitjançant tanques metàl·liques i llums d’atenció. Un tècnic municipal es va desplaçar al lloc dels fets i va valorar que no hi havia risc immediat de despreniments majors, encara que el mur s’haurà de reparar el més aviat possible.

També com a conseqüència de la pluja, alguns arbres dels barris de Sant Llorenç, Les Arenes-La Grípia-Can Montllor i Can Parellada van caure o van patir trencaments i caigudes de branques. Entre les 20 i les 21 h, aproximadament, Bombers i Policia Municipal van fer diferents intervencions en aquelles situacions que podien comportar algun perill.

Així, a Sant Llorenç i Can Petit van caure tres arbres a l’avinguda del Vallès, un dels quals va causar danys a un vehicle estacionat, i un altre al carrer de la Font de la Pola. Aquest quart arbre va caure sobre una façana, encara que no va provocar cap desperfecte. Dos arbres més van caure a Les Arenes-La Grípia-Can Montllor: un va caure sobre la calçada, al carrer de Reus, sense que afectés ningú ni provoqués cap dany material. L’altre va caure sobre un cotxe estacionat al carrer de Tortosa, provocant rascades a la pintura del sostre.

Finalment, a Can Parellada, els bombers van haver de tallar una branca d’un arbre del carrer d’Itàlia perquè havia caigut a sobre d’un vehicle, trencant-li un mirall retrovisor exterior. També van haver de fer tasques de sanejament a l’arbrat del carrer de Bulgària, pel perill de trencament de branques i de caiguda d’alguns exemplars que s’havien desarrelat per les pluges.

Els bombers van retirar de la via pública la major part dels arbres afectats. D’altra banda, cap a les 20.30 h, un veí del barri del Vallparadís va alertar la Policia Municipal que havia caigut un tros de la façana d’un bloc de pisos del carrer del Violinista Vellsolà. Els Bombers van sanejar la part malmesa de la façana i els Mossos d’Esquadra van precintar la vorera davant la façana afectada.

Nou comentari

Comparteix