cc
Aquest matí |

!--akiadsense-->

Al llarg del matí les precipitacions es restringiran progressivament a la meitat oest del territori, sobretot extrem sud i vessant sud del Pirineu occidental, i en són possibles a altres punts del sector; seran d’intensitat feble, localment moderada. S’acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants a punts del terç oest, sobretot vessant sud del Pirineu occidental i al terç sud del país. Al vessant nord del Pirineu la cota de neu voltarà els 1.100 metres fins a migdia, pujant a la tarda fins els 1.600 i al final del dia es situarà entorn del 2.000 metres. A la resta de la serralada es situarà entorn dels 1.800 a la resta del Pirineu. A partir de llavors, entorn dels 1.600 metres al matí, al voltant dels 1.800 metres al migdia i pujarà fins als 2.000 metres al final del dia.

Fins a mig matí el cel estarà cobert en general, i molt ennuvolat al quadrant nord-est. A partir de llavors s’obriran clarianes d’est a oest i a la tarda el cel quedarà poc o mig ennuvolat a la meitat est i entre molt i cobert a la resta.

Temperatura en descens moderat localment acusat; voltarà entre els 14 i 19 ºC al litoral i prelitoral i entre els 9 i 14 ºC a la resta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa