La pluja converteix el pati de l'escola Sala i Badrinas de Terrassa en un gran bassal
La pluja converteix el pati de l’escola Sala i Badrinas de Terrassa en un gran bassal | AMPA Sala i Badrinas

!--akiadsense-->

L’escola Sala i Badrinas porta vuit anys en barracons. És l’única de Terrassa que queda en aquestes condicions. Avui, amb les pluges, l’estat del pati de primària s’ha convertit en un gran toll. El problema de drenatge del sòl del parc de Vallparadís, on hi ha situats els mòduls del centre, “ja fa tres anys que es va fer palès però encara no s’hi ha posat solució. Cada cop que plou es formen bassals a la porta d’entrada dels barracons i a la de la tanca. Són bassals grans que no deixen forats per entrar a les aules, i que no donen cap altra opció que no sigui mullar-se els peus. A més, per culpa de la manca de drenatge no s’eixuguen durant dies”, afirmen des de l’AMPA.

Es tracta d’un problema, expliquen, que ja es va posar en coneixement dels departaments d’ensenyament de l’Ajuntament de Terrassa i de la Generalitat al 2016. De fet, reblen, des de l’administració catalana es va prometre arranjar aquest defecte a l’estiu, tot aprofitant la instal·lació del nou mòdul per poder donar cabuda a tots els alumnes de l’escola, ·però el que es va fer no va ser suficient.

La pluja converteix el pati de l'escola Sala i Badrinas de Terrassa en un gran bassal

!--akiadsense-->

“Com sabem per l’experiència d’altres ocasions (com les pluges de finals d’octubre de 2018), les conseqüències les patirem durant molts més dies. Reclamem, doncs, una millora de l’espai que han d’utilitzar els nens i nenes de l’escola Sala i Badrinas com a zona d’esbarjo, espai d’educació física i per a d’altres activitats. Un espai que, a més a més, ha quedat petit per a tots els grups de primària que hi ha a l’escola”.

Nou comentari