MónTerrassa
Plaques per recordar la ventada mortal de 2014 a Terrassa
  • CA

Terrassa va patir el 9 de desembre de 2014 un temporal de vent excepcional amb un tràgic balanç de dues persones mortes en caure’ls un mur de contenció de l’Avinguda de Jaume I i nombrosos ferits i danys materials en el nucli urbà i a l’entorn natural.

La Síndica de Greuges de Terrassa ha rebut a la seva Oficina, durant aquest mes maig, un col·lectiu de persones que es van veure directament afectades per les conseqüències d’aquell temporal de vent. Fruit d’aquesta trobada, Isabel Marquès ha realitzat un escrit dirigit a l’Ajuntament amb la proposta que aquests veïns van realitzar.

La iniciativa reclama col·locar diverses plaques de commemoració de la tragèdia en aquells indrets de la ciutat on van patir més directament la ventada. L’objectiu, afirmen, és “perpetuar el record i homenatjar les dues víctimes mortals i les persones que van patir-ne les conseqüències”.

Així mateix, la Síndica proposa que els troncs d’arbres caiguts per les ventades que es van aprofitar per engegar el projecte de l’Arllibre, d’intercanvi de llibres, i que estan ubicats en diferents llocs de la ciutat disposin també d’aquesta placa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa