La placeta de la Diversitat estrena nova imatge

Poques setmanes després del seu bateig, l'espai també ha vist com canviava d'aspecte amb un gran mural i color al mobiliari urbà

Part del gran mural de la placeta de la Diversitat

Part del gran mural de la placeta de la Diversitat | Monica Polo

A inicis del mes de febrer d’enguany, la Comissió del Nomenclàtor d’Espais Públics de Terrassa, adscrita a la regidoria de Cultura, va oficialitzar diversos canvis en el Nomenclàtor de la ciutat. D’aquesta manera, es recollia que la zona verda ubicada al costat de la seu de l’Esplai de Guadalhorce a partir d’aleshores passava a anomenar-se placeta de la Diversitat. Aquest nom va ser escollit pels mateixos infants de l’esplai durant una activitat d’Aprenentatge i Servei que es va dur a terme el mes de maig de 2019.

Aquesta setmana, la regidora de Salut, Capacitats Diverses i Accessibilitat, Monica Polo, ha celebrat que la placeta de la Diversitat no només ha estrenat nom sinó també nova imatge. L’espai verd ha vist com s’ha omplert de color gràcies a un gran mural de punta a punta de la paret que fa de separació amb l’avinguda i els bancs pintats. Amb això es vol donar una imatge més atractiva i adequada a la zona del parc infantil.

Part del mural de la placeta de la Diversitat

Part del mural de la placeta de la Diversitat | Monica Polo

La placeta dela Diversitat estrena colors

La placeta dela Diversitat estrena colors | Monica Polo

Nou comentari