MónTerrassa
La plaça de Ricard Camí de Terrassa, víctima de “botellons”
  • CA
Ampolles escampades a les portes de l'edifici del BBVA
Ampolles escampades a les portes de l’edifici del BBVA | Xavier Sierra

!--akiadsense-->

Veïns de la plaça de Ricard Camí de Terrassa han exposat el seu malestar pel deteriorament que està patint la zona, i que s’ha vist agreujat per la crisi sanitària. “Una plaça que havia de ser un lloc emblemàtic de la ciutat i que ha esdevingut territori de botellón i skaters”, lamenta Xavier Serra, un dels veïns més actius a l’hora de denunciar a través de les xarxes socials el que està passant.

“Els veïns estem impotents“, exclama davant dels danys que s’estan produïnt cada dia al mobiliari urbà i de la “inacció de l’Ajuntament de Terrassa” per resoldre una situació que s’ha descontrolat. I és que les ampolles de vidre omplen dia sí i dia també la zona més propera a l’edifici de la seu central del BBVA, lloc ideal perquè es troba arrecerat i poc il·luminat a les nits.

“Estem Impotents i molt emprenyats, ens consta que veïns han trucat queixant-se del gamberrisme i ningú no apareix i/o ho fa tard“, exclama Josep Peiró. Opinió que comparteix el mateix Sierra que lamenta que la Policia Municipal ignoren les protestes i queixes dels veïns. “Caldria mesures efectives. Crec que no demanem res que no es pugui solucionar. Tolerar trobades de skaters i botellons en plena pandèmia no ens sembla correcte”, sentencien.

Escampada d'ampolles i brutícia a la plaça Ricard Camí
Escampada d’ampolles i brutícia a la plaça Ricard Camí | Xavier Serra

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa