MónTerrassa
El pla de represa elimina la limitació de servir només sopars a partir de les 18h

El pla de represa definitiu publicat aquest dissabte pel Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) elimina la limitació per a la restauració de servir només sopars entre les 18 h i les 21.30h, com s’havia inclòs en l’última versió del document feta pública divendres. Per aquest motiu, hi havia confusió en els bars i restaurants, ja que aquesta primera redacció implicava que bars i cafeteries especialitzats en berenars o en servir només begudes no podien obrir a partir de les sis de la tarda, una mesura que des del sector rebutjaven.

Així, el pla definitiu recull que el consum a bars i restaurants s’ha de realitzar sempre a la taula. En l’interior, l’aforament es limita al 30% de l’autoritzat i s’ha garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. S’ha de garantir la ventilació de l’espai mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació.

A les terrasses s’ha de garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre

comensals de taules o grups de taules diferents. Es limita a quatre el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules, llevat que pertanyin a la “bombolla de convivència”.

S’ha de garantir la distància d’un metre entre persones d’una mateixa taula, excepte per a persones que

pertanyin a la “bombolla de convivència”. El tipus i mida de taula ha de permetre que es garanteixin aquestes

distàncies.

I, finalment, estableix que no es pot dur a terme servei en taula més enllà de les 21:30 hores. A partir d’aquesta hora l’establiment només pot dur a terme activitat de restauració per servir a domicili o per a recollida dels clients a l’establiment, d’acord amb el règim horari establert a l’apartat 5 d’aquesta Resolució

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa