Container al C.C. Les Mates de El Vendrell. El de Terrassa será molt similar pero millorat i amb alguns detalls diferents.

Container al C.C. Les Mates de El Vendrell. El de Terrassa será molt similar pero millorat i amb alguns detalls diferents | cedida

Pizzes clàssiques com la carbonara o la barbacoa, com la vegana o una d’ou ferrat i patates fregides. Fins a 16 opcions per escollir. El quiosc-pizzeria Good And Fast arriba a Terrassa.

Lidea dels promotors és poder estar operatius la primera setmana doctubre. Es tracta d’un container amb un disseny divertit i desenfadat, totalment adaptat a les necessites duna pizzeria, una cuina autèntica, amb el forn de base de pedra, taula freda per les elaboracions, neveres, etc.

Les pizzes s’el·laboren amb materia prima 100% natural, al moment i davant del client. La qual dona un plus, defugint de les congelades.

És un format innovador al nostre país, ja que containers ubicats al àarking dun centre comercial no n’hi ha. A la resta dEuropa sí que és molt habitual, pero aquí fins ara ningú havia donat el pas. Tindrà el mateix horari que el centre comercial Carrefour Montserrat, de 9:30h a 22:00h.

Good and Fast és una franquícia que aposta per un format nou i un model de negoci molt definit (ubicacions premium a zones de molta afluència de públic i fàcil aparcament. Ofereix als seus clients totes les opcions possibles; venda en taulell (el client ho recull per endur-se’l o per consumir al mateix local) o delivery (lliurament a domicili).

Nou comentari