MónTerrassa
Els pisos desconeguts de la mancomunitat ja tenen nom pel carrer

El proper dissabte dia 16 de juliol a les 19:30 de la tarda es farà un acte d’inauguració del Carrer de la Pedrablanca (pisos del Mopu-Mancomunitat), que fins ara no tenia nom. Ha estat una de les fites que l’associació de veïns i veïnes ha pogut aconseguir.

Hi haurà la regidora de districte 2, Núria Marín, el regidor Noel Duque i la presidenta del nomenclator, Rosa Boladeras. Hi haurà, a més a més, també la AAVV d’habitatges del Mopu.

“Tindrem la colaboració del monologuista Alberto Demomento i acte seguit passarem a fer un pica pica. Aquest acte és important per nosaltres com entitat i per la ciutat, ja que pertanyem a la taula de disseminats de l’Ajuntament de Terrassa i un dels propòsits es donar-nos visibilitat”, escriu Anna Maria Rodríguez Vargas, una de les vocals.

Els temes de principal preocupació i de reclamació per als veïns i veïnes d’aquest nucli són:


• Demanen tenir nomenclatura i també aparèixer als mapes digitals.
• Més il·luminació davant de l’edifici del Parc de Carreteres, per evitar el “botellón” diari.
• Descàrrega constant de mobles i materials de construcció a la zona decontenidors d’escombraries, tot i haver un punt habilitat per a la recollida de mobles.
• Detecten que els veïns i veïnes dels barris més propers, estan afectant a la ramaderia del voltant. Els ciclistes estressen als animals (ovelles), detecten una manca de civisme vers la cura dels animals, i han trobat que certs gossos trasbalsen a les ovelles arribant a mossegar-les.
• La presència de porcs senglars, provoca la ressembra dels camps, ja que es mengen la collita. Els darrers 3 anys s’ha triplicat el nombre de porcs senglars.
• Proposen fer accions per preservar i posar en valor l’Anella Verda com a entorn natural de la ciutat. Recomanen que es posin cartells indicant que cal respectar el sembrat, que es tracta d’un paratge amb ramat, que cal dur els gossos lligats… L’Ajuntament en va posar però la majoria han desaparegut.

Limítrof amb Sabadell

El nucli és limítrof amb Sabadell, però com els edificis depenen de la Generalitat de Catalunya (Agència de l’Habitatge de Catalunya), la major part de les gestions sobre els habitatges, els veïns/es les tracten directamente amb aquest organisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa