MónTerrassa
Pim, pam, pum entre Caballero i oposició pel model urbanístic de la Terrassa del futur
  • CA
Marc Armengo al ple
Marc Armengo al ple | PSC

!--akiadsense-->

El PSC ha presentat una proposta de resolució sobre el nou model urbanístic de la Terrassa del futur. El portaveu, Marc Armengol, ha recordat que la ciutat creix i que aviat pot arribar a 253.000 habitants. L’increment, ha reblat, genera nous problemes al municipi. “Tensions en el sistema educatiu, de carácter de mobilitat interna i externa…” “Les entomem com podem… i fins i tot superarem L’Hospitalet que ara és la segona ciutat de Catalunya en població”. Armengol ha avançat que demanarà un ple extraordinari centrat en l’urbanisme.

Miquel Sàmper, president de Junts per Terrassa, ha afirmat que “és de justícia felicitar Marc Armengol. El tema no és menor. Votarem a favor perquè no hi ha trampa ni cartró.

Javier González, portaveu de Cs, ha començat amb un: “No s’enfadi Carles Caballero, és una bona proposta. Tot i que sigui de l’oposició. No va en contra d’Urbanisme de la ciutat. Parlem. Trobarem un punt intermig. La ciutat compacta també ens agrada” .

Carles Caballero, regidor d’Urbanisme: “Javier González, mai m’ha vist enfadat”. “Hem visitat Territori, la Diputació i altres ajuntaments i senten enveja dels nostres equips tècnics. Van per avançat respecte d’altres cases. Votarem contra la creació d’un comissionat”.

Marc Armengol: “Senyor Caballero, jo he vingut a parlar d’Urbanisme. No hi ha direcció, no hi ha cap de planejament. No lo veig un problema a afegir un comissionat extern. Caballero no m’ha dit res de la proposta, que és de fons, de calat. I no m’ha dit res interessant”.

Miquel Sàmper, president de Junts, li ha demanat a Caballero per quina raó no vol un comissionat. “La transformació urbanística de la ciutat és un acte rellevant. La proposta vol que la ciutat i els experts puguin dir la seva per fer una cosa ben feta”.

Javier González, portaveu de Cs, ha afirmat que Caballero “votaria a favor si formés part de l’oposició… Tingui coherència”.

Caballero: “Dins d’aquesta casa hi ha expertes que porten anys a la casa. No necessitem ningú de fora. Senyor Armengol, han votat tots en contra del POUM de 2003. En 36 segons no puc mantenir un debat sobre urbanisme”. “Programa urbanisme PSC hi ha 27 propostes i coincidim en 20. No tenen model urbanístic”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa