MónTerrassa
“Performance” contra la violència masclista a Terrassa

Amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de les violències contra les dones, Feministes Terrassaorganitza una acció performativa aquest dimecres, dia 25, a les 18h a la plaça Lluís Companys. El lloc ha estat escollit com a “lloc pròxim al domicili de la darrera dona assassinada a la nostra ciutat”. L’acció té com objectiu visibilitzar la “violència masclista que patim les dones i la impunitat amb què els agressors actuen davant la permissivitat de les lleis i de la societat en general”.

L’acció performativa anirà acompanyada el mateix 25 de novembre per una campanya de cartells que es penjaran a Centres Cívics, casals de barri i altres equipaments públics de la ciutat amb la voluntat de recordar les dones assassinades víctimes de violència masclista d’aquest any.

Feministes Terrassa és un grup integrat per grups de dones, partits polítics i sindicats amb segell d’ideologia feminista i d’esquerres. En formen part les entitats Casal de la Dona, Dones de ca n’Anglada, Dones d’Ègara, Amunt Dona, Dones Musulmanes Feministes, Assemblea de dones d’ERC, Jovent Republicà, PSUC-Viu, TeC i l’agrupació Esquerres de Terrassa (que integra Tot per Terrassa, PSC, Podem, IVE, EuiA, CCOO, UGT, Federalistes d’Esquerres i Periodistes Parem Terrassa).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa