MónTerrassa
Per molts anys i molts anys Món Terrassa

Volem felicitar el Món Terrassa pel seu cinquè aniversari. Fer periodisme de proximitat, independent, de qualitat i en català no és una tasca gens fàcil. La competència i les dificultats són grans i per això cal agrair la valentia de grups editorials com El Món que en el seu dia van apostar per una edició local.

Un mitjà obert les 24 hores els 365 dies de l’any i sempre amatent al batec de la ciutat i a la participació de tota la ciutadania. Aquests ingredients han convertit Món Terrassa en el mitjà digital de referència per seguir l’actualitat local i comarcal.

Meritxell Lluís, portaveu i regidora de Junts per Terrassa | Lluïsa Tarrida

Darrera l’èxit del Món Terrassa hi ha molta i molt bona feina feta per grans professionals: Salvador Cot, Joan Manel Oller, Lluïsa Tarrida, Cristóbal Castro,…i una llarga llista de col·laboradors i anunciants que treballen per explicar-nos què passa a la ciutat. Sou capaços de fer la vostra feina amb un nivell d’intensitat, i subratllem “intensitat”, molt poc habituals avui dia. Se’n diu professionalitat.

Gràcies per liderar un periodisme compromès amb la ciutat i amb el país. Els darrers cinc anys Catalunya ha viscut moments intensíssims i transcendents de la seva història. El Món Terrassa no n’ha estat un observador passiu, neutral o indiferent, sinó que s’ha mullat –sempre–  en la defensa de la llibertat d’expressió, de la llibertat de premsa, del dret de manifestació, del dret d’una nació a decidir lliurement i democràticament el seu futur.

Gràcies pel vostre compromís insubornable amb la causa de Catalunya i de la seva llibertat, des d’una premsa lliure i rigorosa.

Gràcies per ajudar a construir l’imaginari col·lectiu d’una Terrassa amb ànima.

Meritxell Lluís: | Cristóbal Castro
Meritxell Lluís: | Cristóbal Castro

Per molts anys, Món Terrassa!

Meritxell Lluís i Vall

Portaveu del Grup Municipal de Junts per Terrassa

a l’Ajuntament de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa