MónTerrassa
La pedalada popular de Terrassa espera aplegar més de 500 ciclistes
  • CA

La bicicleta torna a jugar un paper central dintre de la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible 2017. La Pedalada és l’acte més popular del programa i el proper diumenge, 17 de setembre, a partir de les 10.30h, espera, al menys, igualar els prop de 500 participants de l’anterior edició. Com és tradicional, es tracta d’una pedalada festiva, no competitiva, i s’anirà en grup.

La comitiva recorrerà una distància de 8 km, amb sortida i arribada a la plaça Nova. El recorregut passarà per la Rambla d’Ègara, l’avinguda de l’Abad Marcet, la rambla de Francesc Macià, l’avinguda de Jaume I, la carretera de Castellar, l’avinguda de Jacquard, el carrer del Puig Novell i el carrer de Baldrich, per tornar a la plaça Nova, a les 12.30 h, aproximadament. L’itinerari està pensat per a ciclistes de totes les edats i plantejat com un acte fonamentalment lúdic i festiu. Un cop es doni la sortida, els participants que ho desitgin podran participar en el “Circuit de la Bicicleta Humana“, una acció que consistirà en la realització per part dels participants d’un circuit gegant amb forma de bicicleta, que serà gravat i fotografiat des d’un punt elevat per tal d’obtenir una imatge d’impacte.

La inscripció és gratuïta i es fa al mateix punt de sortida, a partir de les 9.30h. La organització recorda que tots els nens i les nenes que hi participin amb la seva pròpia bicicleta han de poder anar en bici durant 10 quilòmetres d’un circuit en el que no hi ha grans pujades, però sí alguna rampa sostinguda. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult. Els participants rebran una ampolla d’aigua i una poma a l’arribada, a més de l’edició actualitzada de la Guia de la bicicleta. També es regalarà la tradicional matrícula per a la bicicleta de la Setmana de la Mobilitat d’enguany, i també una matrícula addicional per a la bicicleta amb el missatge “Puc anar pel centre del carril”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa