MónTerrassa
Paz Padilla: “M’és igual ser presentadora o haver de fregar”
  • CA

Paz Padilla ha estat acomiadada de Telecinco d’una manera molt contundent, a través d’un comunicat en el que l’acusen d’haver fallat a la feina de presentadora en abandonar el plató de Sálvame un dia a mig programa. Mentre alguns mitjans de comunicació asseguraven que la presentadora estaria disposada a demandar la cadena per acomiadament improcedent, ella opta per concedir entrevistes a la televisió catalana. Dijous la vam veure al Tot es mou i aquest dissabte ha aparegut al Faqs per sorpresa dels teleespectadors, que no entenien què hi pintava. L’objectiu era promocionar l’obra de teatre que interpreta als teatres barcelonins, encara que Cristina Puig ha aprofitat la seva presència per preguntar-li sobre el final de la seva etapa a Mediaset.

Sorprenentment, Paz Padilla ha tornat a alabar el programa del cor. Si fins ara havia normalitzat el seu acomiadament perquè “a qui no han acomiadat algun cop?“, ara torna a parlar meravelles de Sálvame: “Allà ha après moltíssim i només puc agrair a Mediaset que m’hagi donat aquests 13 anys en els que crec que he crescut molt professionalment i també personalment. A Sálvame no hi ha guió, el que passa… passa”. Ella mai no havia treballat en la premsa rosa, però assegura que ha estat divertit: “Quan treballes amb la veritat, aprens a entendre, a tenir paciència, a tenir compassió i a estimar. He après moltíssim“.

Què farà a partir d’ara? De moment està als teatres amb l’obra basada en la mort del seu marit. Ara bé, què farà després ara que s’ha quedat sense lloc a televisió? Ella es mostra optimista: “No em faltarà la feina. M’és igual ser presentadora o haver de fregar, l’únic que tinc clar és que treballaré allà on em faci feliç. Avui dia, aquest lloc és el teatre. La meva vida m’agrada molt i estic envoltada d’amor. A vegades has d’aturar-te i preguntar-te si t’agrada el lloc en el que estàs. Els següents passos que faci a la vida seran diferents, ja que ara puc dir que no vull certes coses”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa