MónTerrassa
Un pas de vianants a Terrassa invisible
  • CA
Pas de vianants no marcat
Pas de vianants no marcat | Niet Cos

!--akiadsense-->

Niet Cos ha denunciat a través de les xarxes socials que a la cantonada del c/ Puignovell amb c/ St Quirze està marcada com a pas de vianants per a invidents però no està posat per als conductors. “Què passa, @ajterrassa, que pot ser hi ha massa invidents?! Confiant en la divina providència per a que no passi res?!”, es queixa i afegeix: “el rebaix sense senyalitzar comporta un risc per a tothom. Ara ve, cal enfatitzar que el tipus de rajola instal·lat és per informar als invidents de que existeix una zona de pas, quan no està desenvolupada. Quasi tothom pot veure que el pas no existeix… quasi! El matís mana”.

El cert és que la vorera està rebaixada per facilitar la pujada i baixada per travessar el carrer, com si fos un pas per a ús dels vianants, però després no està marxat al terra amb el senyal corresponent, el que pot provocar que a més dels individents, gent gran, amb mobilitat reduïda, o amb cotxets, l’útilitzin com a lloc de pas quan no ho és en realitat. Si afegeix que es tracta d’un lloc molt freqüentat, sobretot en hores puntes, i que la visibilitat dels vehicles que baixen per Puignovell de les persones que poden creuar és molt limitada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: aquí a gener 09, 2019 | 13:44
    aquí gener 09, 2019 | 13:44
    és carrer Puig Novell
  2. Icona del comentari de: Egarenc a gener 10, 2019 | 06:37
    Egarenc gener 10, 2019 | 06:37
    I si comencem a acomiadar la colla de tècnics inútils que estan convertint Terrassa en un infern? Terrassa està feta una merda, brutícia, mobilitat, seguretat. En qualsevol empresa competitiva ja serien història

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa