MónTerrassa
Pares de l’INS Can Roca Terrassa, contra la “massificació” a les aules
  • CA
Els pares s’han reunit per debatre les possibles accions | AMPA INS Can Roca

!--akiadsense-->

Aquest dijous passat, dia 25, els pares i mares de l’Institut Can Roca de Terrassa van ser convocats per parlar del futur del centre escolar. Més de 150 famílies van trobar-se en una de les aules preocupades “per la qualitat educativa dels seus fills”.

I és que en els darrers mesos han sorgit rumors que anuncien una possible “massificació” d’alumnes de l’Institut. Des de l’AMPA ja s’ha denunciat en reiterades ocasions que el centre pateix “des de fa anys una manca d’espais d’estudi, espais d’esbarjo i recursos materials en general“. Per ara, pares i mares van ser informats que ni des del Departament d’Educació de la Generalitat ni des de l’Ajuntament s’ha desmentit ni confirmat que de cara a l’any vinent s’ampliï el nombre d’estudiants per aula.

Aquesta situació d’incertesa ha desembocat amb malestar per part dels pares dels estudiants. Així que, de moment, des de l’AMPA s’ha decidit convocar una concentració i una manifestació el proper dijous dia 1 de juny, a les 19.30h per defensar “una educació pública de qualitat”. A l’espera de conèixer més detalls d’aquesta acció, la reunió també va servir per decidir contactar i consensuar accions possibles amb les altres AMPAs de Secundària de la Zona 2 i informar a les AMPAS de Primària sobre la situació actual.

Exposant la situació actual als pares dels estudiants | AMPA Ins Can Roca

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa