MónTerrassa
El Pare Noel visitarà Les Arenes en una tarda plena d’activitats màgiques
  • CA

El barri de Les Arenes de Terrassa viurà aquest proper cap de setmana el dia més màgic de l’any: el Pare Noel visitarà el barri aquest dissabte 18 de desembre a les 16:00h de la tarda en una cercavila i rebrà a tots els nens i nenes del barri. Anirà acompanyat d’altres personatges nadalencs, grups de cultura popular, entitats de la zona i tots els terrassencs i terrassenques que vulgui acompanyar-lo. Serà una tarda plena d’activitats pels infants, amb xocolatada popular gratis, paradetes solidàries, paradetes de menjar, tallers i molts regals.

Ja fa vint anys que el Pare Noel visita Les Arenes l’últim dissabte abans de Nadal, però enguany ho farà en una nova ubicació: serà al carrer Tibidabo, número 61. A les 16:00h de la tarda començarà la cercavila en aquesta ubicació, i s’avançarà fins arribar al nou local de l’Esplai Les Arenes cap als voltants de les 16:30h. Allà, el Pare Noel rebrà a tots els nens i nenes de l’esplai per recollir les seves cartes i fer-se alguna foto, i a més a més, donarà un regal a cada infant. Mentrestant, també hi haurà actuacions del grups Som Maurina, Kangoomarai i Diables de La Maurina.

Cartell de les activitats per rebre el Pare Noel a Les Arenes | Esplai Les Arenes

Les activitats i tallers -organitzats per l’Esplai Les Arenes- seràn: xocolatada popular gratis, paradeta de cotó de sucre, tallers familiars gratuïts, crepes solidàries, paradetes solidàries, i molts altres regals. Totes aquestes activitats es duran a terme a l’exterior del local de l’esplai per seguir les mesures de seguretat de la Covid-19. El carrer Tibidabo estarà tallat entre el carrer de Mont Perdut i el carrer d’Ordal (Zona Piscina) durant tota la tarda, de tal manera que es podran realitzar les activitats amb més tranquil·litat, evitant aglomeracions i controlant en tot moment l’aforament. Serà una tarda plena d’il·lusió, màgia i moltes sorpreses pels més menuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa