MónTerrassa
“Pare, ens han comunicat la teva mort per telèfon”

L’Ajuntament de Terrassa va engegar ara fa unes setmanes l’espai anomenat “Dol ciutadà”, al web municipal. Es tracta d’un espai a disposició de tota la ciutadania i molt especialment de familiars i persones properes que han perdut durant aquesta pandèmia de Covid-19 a una persona estimada. Desenes de persones ja han deixat el seu missatge, acompanyat d’una fotografia. Missatges de tristor o ràbia, però també d’admiració i, sobretot, molta estima.

Per exemple, es pot llegir el missatge dels nebots d’Antoni Martínez, Medalla de la Ciutat, que recorden que “has fet el món una mica millor i ens has donat una lliçó de dignitat, de convivència, d’humanitat i de solidaritat”; o els fills i néts de Miquel Muñoz que deixen un trist missatge: “Pare, ens han comunicat la teva mort per telèfon. No poder agafar-te la mà, fer-te un petó. Tornar a dir-te que t’estimàvem…, que mai t’oblidarem”; o la filla de la Maria Lourdes Armadans Davi que aprofita l’espai de dol per subratllar que “a la millor mare del món, només vivies per nosaltres, i ho seguiràs fent avui i sempre, perquè som part teva”.

Qui ho desitgi, pot enviar un text molt breu i també una imatge. Els missatges que arribin a [email protected] s’aniran publicant a aquesta pàgina. Funerària de Terrassa obre també una «sala de vetlla virtual» en la qual constaran les persones difuntes en aquest període. En una primera fase, hi apareixen les persones difuntes que han estat ateses a Funerària, però aquest espai està obert a tots els difunts i difuntes. Si desitgeu que el nom del vostre/a familiar es publiqui a la pàgina de Funerària, envieu un correu amb totes les dades a: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa