Primer Campionat Simracing
Primer Campionat Simracing | cedida

!--akiadsense-->

Els simuladors de moviment en conducció esportiva han arribat a Parc Vallès. Fins al 22 de desembre el recinte d’oci acull el primer Campionat Simracing amb la col·laboració de ‘Kuruma Motor Sport’ i ‘Drive Me Barcelona’.

Es tracta d’una iniciativa on els participants podran gaudir de l’experiència de viure en primera persona aquesta disciplina de conducció. Però la cosa no queda aquí, ja que els tres competidors que registrin els millors temps en els simuladors guanyaran l’extraordinari premi de poder conduir un Ferrari 488 Italià durant 90, 40 i 20 minuts respectivament.

Primer Campionat Simracing

!--akiadsense-->

Els guanyadors d’aquesta experiència, valorada en dos mil euros, es donaran a conèixer el proper diumenge 22 de desembre a les 18 hores en un acte que es realitzarà a les mateixes instal·lacions de Parc Vallès.

Els horaris de participació dins del termini especificat del 10 al 22 de desembre són de 10 del matí a 8 del vespre. Les persones interessades en competir hauran d’haver adquirit prèviament el seu val d’invitació als establiments de Parc Vallès.

Nou comentari