MónTerrassa
Panell de tast de luxe per triar els millors vermuts de Catalunya
  • CA
El jurat dels Premis Vinari dels Vermuts 2020

!--akiadsense-->

Els Premis Vinari dels Vermuts -organitzats per Món Terrassa i Vadevi.cat-, reuneixen enguany un panell de luxe amb grans experts per triar els milors vermuts de Catalunya. Aquesta beguda aromàtica està vivint una altra de les seves èpoques més daurades. La passió pel vermut s’ha estès per tot el país i els millors tastadors s’interessen per recomanar-la i gaudir-la per l’hora de l’aperitiu o per preparar-ne combinats creatius.

Per aquests motius, la sisena edició dels Premis Vinari dels vermuts convoca grans professionals de l’àmbit de la sumilleria, la restauració, l’enologia, la cocteleria, així com caps de compra de la distribució per decidir el proper 23 de març a Terrassa quins són els millors vermuts catalans de l’any.

Una vintena de professionals que coneixen molt bé el món dels aperitius com Juan Muñoz, expert en begudes de tot el món, president de la Unión de Asociaciones Españolas de Sumilleres (UAES), i membre de l’Associació de la Sumilleria Internacional (ASI), així com importants sommeliers de tot el territori com Joffre Tarrida, Nas d’Or 2013, Enric Català, Adela Roy, Carles Paüls, Rosa M. Del Castillo o Isabel Zaro, entre altres.

Un capítol important per als premis i, per als vermuts, és la cocteleria i el seu servei. Experts en aquest menester que assessoren als Premis Vinari són el comité del Club del Barman de Catalunya i professionals de la talla de George Restrepo, fundador de Coctelería Creativa i nominat al premi IWSC Millor Comunicador de Spirits 2019 (The International Wine & Spirit Competition), Filippo Andriola i Andrea Senna, vermutòlegs i co-fundadors de Las Vermudas, divulgadors de l’enologia i els vins catalans com Lluís Romero, Enric Aguiló, de la Vinateria Aguiló de Falset, Xisco Albertí, distribuïdor de Mallorca de vermuts catalans amb l’agència La Vermutera, o Yassin Boudibent, sommelier i propietari del local Mala Uva de Palamós.

Terrassa també segueix l’estela modernista i moderna de l’aperitiu. Els principals agents de la ciutat en promoure el vermut se sumen al jurat dels Premis, i es compta amb el cuiner Elias Villasanti, del restaurant-vermuteria La Nova, qui va guanyar el Premi Vinari a la Millor Vermuteria de Terrassa 2019, els gerents dels comerços especialistes com Yvonne Roger de Casa Evaristo, Noelia López de Wine Palace o Alba Puyol de l’Origen del Vi.

El jurat dels Premis Vinari compta des de la seva primera edició amb el suport de les associacions de sommeliers de Catalunya (ACS), d’enòlegs (ACE) i el Club del Barman (ABE Catalunya).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa